22 november

Idag slutade jag tidigt och har nu adventsfixat lite här hemma.
Jag har gjort nåt jag aldrig aldrig brukar göra nämligen tagit fram adventssakerna flera dagar innan 1:a advent men men jag var så sugen ...
Jag tycker så mycket om december och adventstider det är min "favvotid" näst efter sommaren.
Här kommer lite foton ...

Min nya adventsljusstake som jag gillar jättemycket

Så här ser det ut hemma i mitt vardagsrum.....jag håller på att fixa och dona inför advent

Min nyinköpta pilkrans som har blivit en adventsljusstake

 


16 november

Nu är det mörkt både när man cyklar till jobbet och när man cyklar hem.
Jag har ju alltid tjatat om att jag inte gillar hösten och tycker så mycket mer om sommaren. Men det är några saker som jag gillar med den här perioden och det ena är att få tända fönsterlampor, ljus m. m . och kura in sig i en filt och bara mysa i soffan
En annan sak är adventstider och julen det är min stora pynt och pysselperiod då njuter jag fullt ut.
Idag när jag kom hem tände jag mina smålampor som jag har lite här och där och det blev så ombonat och då tänkte jag att det är rätt mysigt att njuta av mörkret, iallafall inne från i värmen.
Döttrarna och William är ute och promenerar och handlar på vägen hem så jag slapp det, skönt!
Jag provar att mobilblogga för att se att det fungerar nu med nya telefonen och tänka sig att än så länge funkar telefonen.
Idag får det bli en bild med telefonen


14 november

Ja vi hade en mysig tjejhelg i Kalmar, tyvärr blev det ingen bra shoppinghelg för mig. Jag hade sparat ihop lite shoppigngpengar och hade stora förväntningar på mina kommande inköp. Men som sagt var så infann sig inte det ultimata shoppingklimatet för min del, däremot så hittade de andra fina saker.
Det enda jag gjorde slut pengar på var mat och bensin.
Vi tillbrignade flera timmar i Kalmar centrum bla med att äta god mat och springa ut och in i affärer. När benen var lagom möra så åkte vi hem till Tove och boade in oss där.
Kvällen bjöd på fantastiskt god mat, glada skratt och djupa samtal alltså en perfekt tjejkväll.
Jag kom på delad första plats i vinlotteriet men gav bort vinsten till Nettan som nu får stå för nästa vinkväll.
Tove hade ändrat reglerna i vinlotteriet och denna gång var det memori som gällde och förskollärare som jag är så tränar jag ganska ofta detta spel på jobbet.
Nettan har flyttat och hos henne har vi inte varit sen flytten så det ska bli riktigt roligt att åka till Tumba i januari...
Helgens väder har varit dimmigt och lite småruggigt men det brydde vi oss inte om.
Min Iphone är på väg till mig nu och nu dröjer det bara några dagar innan jag får den, toppen ! Vi får verkligen hoppas att den nu fungerar.
Så här dimmigt såg det ut då vi lördag morgon gav oss iväg.
Här på denna fina rastplats åt vi på både ner- och hemväg, Sveriges godaste rastplats stod det, ja kanske det.
Nu ska jag krypa i säng och drömma söta drömmar.....

10 november

Min kära kollega fyllde år för ett par dagar sen och vi brukar uppvakta varandra lite lätt med nåt litet blomsterarragemang eller nåt liknande. Denna gång var det min andra kollega som köpte presenten och jag blev verkligen förtjust i den och kände att den skulle passa så bra hemma hos mig, nu vet jag att den gör det för jag har inhandlat några till mig själv.
Så här blev det i mina fönster i vardagsrummet och jag är jättenöjd och dessutom är jag en "härmis" men det lider inte jag av.

8 november

Idag är en liten speciell dag, det är nämligen Julias fördelsedag och vi ska dit på fika vid halv sju och hon har lovat att det finns massor med tårta.
Det verkar ju lovande att vi får äta så mycket vi vill. Julia fyller 25 år och jag är lite mer en dubbel så gammal som hon är, det kan man inte tro att jag börjar bli så gammal.
Nu är man inte äldre än man känner sig och jag känner mig som tjugofem i knoppen men med en dock lite mer sliten kropp.
Jag har köpt en present till Julia som jag själv gärna skulle vilja ha den skulle passa fint här hemma men jag har så många andra saker jag vill ha och man kan inte få allt. (eller kanske man kan det.... )
Nu ska jag fixa lite mat sen ska vi sjungande tåga till födelsedags barnet.
En liten bild från kvällshimlen

4 november

Ja nu har äntligen min iPhone kommit tillbaka från reparationen men egentligen är det en helt ny eftersom de skickade en ny istället för den gamla
Så nu kommer jag vara upptagen av alla mina käraste prylar, kameran, iphonen och datorn igen så ni runt omkring mig nu får ni lugn och ro.

Obs ! En liten uppgradering min iphone funkade perfekt i ungefär nio timmar sen död, uppgradering på nytt och om installering igen. Bra igen och denna gång funkar den i två timmar sen börjar den vibrera och jag lovar den vibrerar i ca åtta timmar sen vill den laddas. Jag laddar och den funkar igen ca åtta timmar sen död ....
Det känns som den är lite kaputt.......Nu blir det till att lämna in den  till försäkringsbolaget och jag blir utan mobil flera veckor igen. Jag som bad att de bara skulle byta baksida och att jag ville ha min gamla lagad eftersom den fungerade perfekt men inte då en ny skulle det vara.

Ett litet bok tips från mig:
Sankta psyko av Johan Theorin Den lyssnar jag på i mina lurar just nu, jättebra iallafall så här långt

Lite foton från en svunnen tid Gotland sommaren 2011


Malin och KotteFina fina Gotland


 

 

 


Stupet ....

Trevligt helg!!


RSS 2.0