30 april

Det är min och min mans bröllopsdag och det är väl värt en liten blomma.

Äntligen är maskrosorna här.....

nu vill jag ju inte ha dom i min gräsmatta men annars får de gärna lysa upp med sin härligt gula färg...
Mitt bidrag till veckans NF MACRO

Jag har legat ute i skogskanten och fotograferat lite blommor. Jag va precis utanför mitt jobb så några av mina kolleger tyckte det såg så kul ut när min "lilla" rumpa stack upp både här och där. Folk som åkte eller gick förbi tittade lite underligt och undrade vad jag höll på med.
Sen cyklade jag hem till min syster och fortsatte kravla i hennes rabatt .....

Pelargonstege

Min fina stege som jag köpte på ett galleri i Mariefred i somras.
Den har en liten historia, konstnären som hade utställning på galleriet hade haft den här stegen som sin "målarstege" så den är charmig nerstänkt med massor med olika färger. Nu har den fått ett nytt liv, den har blivit en pelargonstege.
Meningen var att jag skulle måla den vit men nu har jag bestämt mig att den får förbli gul, den har charm.Nu ska den fyllas med massor med pelargoner till sommaren. Dessa två får börja lysa upp min tillvaro.
Nu har solen tittat fram igen och min lilla myshörna på altanen är härligt solig och jag sitter i gungstolen och gungar fram och tillbaka och njuter.

Dagarna är underbara och man njuter...

och visst kommer det att bli ett bakslag i vädret innan den riktiga värmen är här för att stanna.
Jag kommer då att bli besviken det vet jag. Jag vill att det ska regna på nätterna och solen lysa på dagarna men jag ska försöka leva  i nuet och ta vara på alla fina stunder här och nu.
Ännu ett litet foto från kursen.


Den här bilden visar nåt jag verkligen gillar

Imse vimse spindel....


Uppåt väggen....Ett foto som jag hade med till fotokursen som läxa...

Lite makrobilder från dagen...Jag tycker det är så kul att fota med mina nya makroringar men kameran blir så tung och det är ett trixande och fixande med stativ etc. så när fotona blir som jag vill blir jag glad.

Långfredag och jag hoppas det blir en lång sådan...

Idag blir det lammracks som svärsonen ska laga till oss. Jag måste erkänna att jag inte är någon hejare av lamm, har faktiskt bara ätit det en gång och då tyckte jag att det smakade kofta...
Så jag är så förväntansfull över denna dags middag.Obs! Det fanns inga lammracks så det blir grillat med fransk potatissallad till middag ....
Får jag inte lära mig äte lamm nu heller då.


Att smyga upp tidigt en morgon då alla fortfarande sover och ta sin ner till havet och njuta av fågelsång och vår fina natur, det är livet det.


Premiär inlägget på min "foto"blogg....


åsa gåsa klingas blogg är under uppbyggnad....

öppnar inom kort.....

RSS 2.0