En mysig midsommar med barn och barnbarn........

Vi har haft en fin midsommar som vi firat på Stensund, ett fint ställe vid havet och som jag själv firat mina midsommrar sen jag var 6 år.
Denna midsommar var Williams första vid Stensund.....
Vi hade med oss midsommarlunch , ägg sill, köttbullar , prinskorv potatis mm....och till efterrätt hade vi jordgubbar och grädde. 
Dans runt midsommarstången och William tyckte det var roligt klappade händerna och skrattade.....dock tröttnade han efter fem minuter och sen jagade han fotbollar som de lite större barnen lekte med .......
Vid 16 tiden var det knattelopp på 700 meter som Kotte och William ställde upp i. För Kotte gick det bra och han kämpade runt och spurtade in i mål......William däremot passade på att fuska lite och sprang direkt efter starten i till målgången och över mållinjen ......hans lopp blev cirka 50 meter men han var glad som bara den och fick medalj efter han korsat mållinjen.
 
Kotte springer snabbt.....
 
William springer oxå snabbt men lite kortare sträcka....
 
 
 
Medaljen är så spännande så.....
 
 
 
 Stolta killar.....
 
 
 
 
Japp medaljen hänger kvar.....

Kommentarer
Postat av: Sylvia S

Vilken härlig midsommartradition som du nu för vidare till barn och barnbarn. Fina bilder på pojkarna. Hoppas du får en lika trevlig fortsättning på sommaren.

2012-06-24 @ 08:13:11
URL: http://www.sylviasblogg.blogg.se
Postat av: Karina

Så fina de är gullungarna

2012-06-24 @ 08:14:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0